Fotolijststudio - Lijstenmakerij ,foto afdrukken, passe-partout en inlijsten

Lijstenmakerij Fotolijststudio, voor een stukje maatwerk of lijsten direct uit onze voorraad leverbaar in zowel hout, aluminium en wissellijsten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een kleine 1200+ fotolijsten in voorraad.

Wij maken zelf niet alleen lijsten maar hebben dus ook veel voorraad staan van actuele fotolijsten. Tevens kunnen wij uw fotolijst voorzien van Anti Reflecterend glas of conserverend glas zoals Conservation Clear of Museum glas

www.fotolijststudio.nl is gegroeid vanuit de fotografie. Wij weten dus al geen ander hoe belangrijk keuze in papier, passe-partout en lijst is maar ook de daarbij behorende kwaliteit en afwerking. 

Veel fotografen en fotografie studenten en particulieren kiezen dan ook voor www.fotolijststudio.nl vanwege de hoge kwaliteit en zorgvuldigheid in onze afwerking. 

In onze professionele studio te Leidschendam vervaardigen wij alle afdrukken op onze Canon Pro 4000 groot formaat printer in een volledig met volspectrum daglichtlampen ingerichte ruimte. 

Ook maken wij gebruik van gekalibreerde Eizo beeldschermen en maken wij al onze printprofielen zelf zodat u een perfecte afdruk krijgt krijgt. Zowel een gewone foto afdruk, Giclée print, fine art print of reproductie, alles is bij ons mogelijk.  

Indien u een foto in zwart/wit wilt omgezet wilt hebben of een andere bewerking willen, dan kunnen u hierbij helpen (informeer naar de mogelijkheden).

Onze kracht ligt bij de keuze uit een groot assortiment aan papier en canvas welke uit voorraad leverbaar zijn. Tevens bieden wij een opplakservice aan. 

Dit betekend dat wij uw foto's kunnen opplakken op verschillende materialen zoals: Museum karton, Polystyreen en Dibond. Tevens kunnen deze ook gelamineerd worden in een mat of glanslamineer.

Wat wij doen in eigen huis: 

Inlijsten van allerlei objecten, foto's, posters, kaarten etc.

Lijsten maken

Glas snijden

Passepartout snijden

Foto afdrukken

Canvas afdrukken en opspannen op spieraam

Het snijden van allerlei plaatmateriaal zoals: Dibond, MDF, Hardboard, Polystyreen, Karton, Forex, etc.

Steve van der Heijden

Website: www.fotolijststudio.nl

E-mail: klantenservice@fotolijststudio.nl

Telefoon: 06-1866 4117

KvK: 27354400

BTW: NL181528927B01

Openingstijden lijstenmakerij:

Maandag 09:00 - 16:00

Dinsdag 09:00 - 16:00

Woensdag 09:00 - 14:00

Donderdag 09:00 - 14:00

Vrijdag 09:00 - 16:00

Zaterdag en buiten de aangegeven tijden op afspraak.