Over ons

Fotolijststudio - foto afdrukken, passe-partout en inlijsten

www.fotolijststudio.nl is gegroeid vanuit de fotografie. Wij weten dus al geen ander hoe belangrijk keuze in papier, passe-partout en lijst is maar ook de daarbij behorende kwaliteit en afwerking. 

Veel fotografen en fotografie studenten en particulieren kiezen dan ook voor www.fotolijststudio.nl vanwege de hoge kwaliteit en zorgvuldigheid in onze afwerking. 

In onze professionele studio te Leidschendam vervaardigen wij alle afdrukken op onze Epson Stylus Pro groot formaat printer in een volledig met volspectrum daglichtlampen ingerichte ruimte. 

Ook maken wij gebruik van gekalibreerde Eizo beeldschermen en maken wij al onze printprofielen zelf zodat u een perfecte print krijgt. 

Indien u een foto in zwart/wit wilt omgezet wilt hebben of een andere bewerking willen, dan kunnen u hierbij helpen (informeer naar de mogelijkheden).

Onze kracht ligt bij de keuze uit een groot assortiment aan papier en canvas welke uit voorraad leverbaar zijn. Tevens bieden wij een opplakservice aan. 

Dit betekend dat wij uw foto's kunnen opplakken op verschillende materialen zoals: Museum karton, Polystyreen en Dibond. Tevens kunnen deze ook gelamineerd worden in een mat of glanslamineer.

Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een mooie houten lijst of aluminium wissellijsten. 

In onze studio hebben wij ca. 350+ verschillende stalen en 250+ complete lijsten in huis en meer dan 130 verschillende passe partouts. 

Steve van der Heijden

Website: www.fotolijststudio.nl

E-mail: klantenservice@fotolijststudio.nl

Telefoon: 06-1866 4117

KvK: 27354400

BTW: NL181528927B01