Passe-partout

Passe-partout | Geef uw foto die extra diepte | Fotolijststudio.nl

Ben je weleens in een museum of kunstgalerie geweest? Dan is je vast opgevallen dat er vaak passe-partouts gebruikt worden om een beeld in een lijst extra aandacht te geven. Zo werkt dat voor jouw mooiste foto of kunstwerk in een lijst ook. Fine art prints komen nóg beter uit in een passe-partout.

Passe-partouts op maat en kleur

In onze online fotolijststudio webshop kun je passe-partouts op maat vinden in 300 kleuren. Wil je een beter beeld krijgen van de kleuren en maten dan kun je langs komen in onze kunstwinkel/fotolijststudio in Zoetermeer. 

Wil je écht iets aparts, iets wat bijna niemand heeft? Denk dan eens aan een dubbele passe-partout, een degelijk zwart passe-partout met helder witte kern óf een passe-partout met verdiepende V-groef.

Kun je niet kiezen? We helpen je graag! Door onze jarenlange ervaring met inlijsten, kunnen we je van een advies op maat voorzien. 

Meer informatie over passe-partouts kun je hier vinden.

Passe-partout

Crescent Passe Partout Artisian Nostalgia
Een fraaie passe-partout zuurvrij van Crescent Nostalgia Een mooie robuuste Passe-Partout van Crescent "Artisian" in de kleur Nostalgia - B4640 Deze serie van Crescent "Artisian" is verkrijgbaar in maar liefst 25 kleuren en...
In voorraad
Vanaf € 14,53
Crescent Passe Partout Artisian Hot Pink
Een fraaie passe-partout zuurvrij van Crescent Hot Pink Een mooie robuuste Passe-Partout van Crescent "Artisian" in de kleur Hot Pink - B800 Deze serie van Crescent "Artisian" is verkrijgbaar in maar liefst 25 kleuren en...
In voorraad
Vanaf € 14,53