reviews

Fotolijststudio - Lijstenmakerij Zoetermeer

Wij zijn er voor u voor het inlijsten van foto’s, poster en objecten (zoals diamond paintings en borduurwerken). Maar ook voor het opplakken van uw werk kunt u bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over een rollenwals en vacuumpers, afhankelijk van wat we voor u mogen opplakken en uw wensen.

Handgemaakte kwaliteit

Wij maken onze lijsten met de hand. Ook zorgen we ervoor dat we altijd producten van hoogwaardige kwaliteit gebruiken. Dit maakt dat we een levertijd van enkele dagen hanteren. Wellicht minder snel dan u gewend bent in de tijd van nu, maar u krijgt er wel echte ambacht en uniek werk voor terug.

Staat ergens uw gewenste maatvoering, kleur of materiaal er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen in elke maat leveren.

Zuurvrij inlijsten

Voor het inlijsten van werk gebruiken wij zuurvrije materialen. Dit zorgt ervoor dat uw werk niet wordt aangetast en nog lang heel mooi blijft. Door het zuurvrij inlijsten creëer je als het ware een micro-omgeving.

Zeer regelmatig hebben wij nieuwe aanwinsten. Wij vullen ons assortiment dan ook heel regelmatig aan met nieuwe producten, zoals houten of aluminium lijsten en prachtige kunstwerken.

Een groots aanbod in fotolijsten passe-partout en papiersoorten 

Bij ons haal je een stukje kwaliteit in huis. Door ons ruime assortiment hebben we altijd wel wat dat bij uw wensen past. Van fotolijst tot foto-afdruk, van passe-partouts tot canvas en complete ingelijste fine art afdrukken. We hebben maar liefst 350 soorten passe-partouts in huis!

Wij beschikken ook over maar liefst twee professionele Canon groot formaat printers waarmee we uw afbeeldingen prachtig mee kunnen afdrukken. Deze printers zijn bijzonder geschikt voor het printen op fine art papier.

Ophangsystemen

Ook voor ophangsystemen kunt u bij ons terecht. Wij hebben het complete assortiment van STAS ophangsystemen in huis. Dat zijn professionele ophangsystemen voor elke muur. De STAS ophangsystemen worden bijvoorbeeld ook vaak door musea en ziekenhuizen gebruikt.

Art Supplies

We hebben ook een groot assortiment aan kunstenaarsbenodigdheden van teken-tot schildermaterialen. 

■Bekijk onze aanbiedingen

■Voor u geselecteerd

Has no content to show!

■Bekijk onze merken

Lijstenmakerij Fotolijststudio - Zoetermeer

Als u een lijst zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wissellijsten, cadeaulijsten, maar ook op maat gemaakte houten en aluminium lijsten behoren tot ons aanbod. Wij lijsten vakkundig alle soorten en maten foto’s, prenten, zeefdrukken, giclée, aquarellen, batik en kunstobjecten in. Overigens behoren het opspannen of verdoeken en inlijsten van diamond-paintings en borduurwerken ook tot ons takenpakket.

Bij ons kunt u ook kiezen uit verschillende soorten glas, van gewoon glas tot Floatglas en Museumglas.

Foto’s en doeken

Ook foto’s en doeken kunt u bij ons laten opplakken of lamineren. Wij hebben een grote rollenwals en vaccuumpers staan waarmee wij elk formaat kunnen opplakken. Onze vaccuumpers kan zowel warm als koud persen.

Fotolab

Wij beschikken in onze lijstenmakerij over een digitaal fotolab met meer dan 40 soorten papier (waaronder Hahnemule, Canson, Epson, Innova, etc.) en diverse canvas soorten. U kunt alleen uw foto’s laten afdrukken, maar we lijsten ze ook graag meteen voor u in.

Speciale verzoeken

Op onze site vind u de meest voorkomende maatvoeringen en producten, echter kan het voorkomen dat u een maatvoering of product zoekt dat er niet bij staat. Schroom dan absoluut niet om ons te contacteren, want wij kunnen alles levern aangezien wij alles zelf maken.

Een op maat gemaakt product met goed advies en een goede service vinden wij belangrijk!

Meer informatie

Bekijk hier enkele filmpjes van ons

Bekijk meer

ideal_logo%20kopie.pngPaypal_logo%20kopie.pngSofortbanking_logo%20kopie.pngBancontact_logo%20kopie.pngHomepay_logo%20kopie.pngAmerican_Express_logo%20kopie.pngVisa_logo%20kopie.pngMastercard_logo%20kopie.pngBelfius_logo%20kopie.pngKbc-Cbc_logo%20kopie.pngSEPA-vooraf-overboeken-logo%20kopie.png