reviews

Fotolijst studio - Lijstenmakerij Leidschendam - Voorburg

Ook voor het inlijsten van foto's, posters, objecten. 

Op zoek naar een bijzonder en groots aanbod in fotolijsten en papiersoorten? 

Van fotolijst tot foto-afdruk, van passe-partout tot canvas en complete ingelijste fine art afdrukken, bij ons haal je een stukje kwaliteit in huis.

Handgemaakte kwaliteit. 

Elke lijst wordt met de hand gemaakt. Afdrukken en canvas afdrukken worden op hoogwaardige materiaal afgedrukt.

Hierdoor hebben onze producten een levertijd van enkele dagen. Je krijgt hiervoor wel een stukje ambacht geheel naar wens. 

Staat je gewenste maatvoering, kleur of materiaal er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen in elke maat leveren. 

Wekelijks hebben wij nieuwe aannwinsten. Wij vullen ons assortiment wekelijks aan met nieuwe producten zoals houten of aluminium lijsten en prachtige framed art. 

Wij hebben een eigen lijstenmakerij waarbij we al onze bestellingen en maatwerk producten zelf maken. Wij maken niet enkel de lijsten maar doen ook veel foto's en objecten inlijsten. 

Wij doen dit geheel zuurvrij zodat het in te lijsten object  perfect ingelijst is zoals dit hoort. Doordat wij zuurvrije materialen gebruiken wordt het in te lijsten werk niet aangetast en blijft het erg lang goed. 

Wij creëren een micro omgeving als het ware door het zuurvrij inlijsten. 

■Bekijk onze aanbiedingen

■Voor u geselecteerd

■Bekijk onze merken

Alles onder één dak, sterk in maatwerk!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het afdrukken van uw foto's, inlijsten, opplakservice en passe-partouts. 

Wij beschikken in onze studio over een digitaal fotolab met meer dan 40 soorten papier en canvas en een eigen lijstenmakerij en een glas atelier. Of u alleen foto's wilt afdrukken of enkel een lijst wilt bestellen, het kan allemaal. Wij kunnen ook uw foto's direct voor u inlijsten. 

Op onze site staan de meest voorkomende maatvoeringen, echter kan het zijn dat u een maatvoering zoekt die er niet bij staat maar die wij wel kunnen leveren. Aangezien wij alles zelf maken is alles mogelijk. 

Neem gerust contact met ons op als u een speciale maatvoering of afwijkend product nodig heeft. 

Een op maat gemaakt product met goed advies en goede service. Dat vinden wij belangrijk!

Meer informatie

Bekijk hier enkele filmpjes van ons

Bekijk meer

ideal_logo%20kopie.pngPaypal_logo%20kopie.pngSofortbanking_logo%20kopie.pngBancontact_logo%20kopie.pngHomepay_logo%20kopie.pngAmerican_Express_logo%20kopie.pngVisa_logo%20kopie.pngMastercard_logo%20kopie.pngBelfius_logo%20kopie.pngKbc-Cbc_logo%20kopie.pngSEPA-vooraf-overboeken-logo%20kopie.png