reviews

Fotolijst studio - Lijstenmakerij Leidschendam - Voorburg

Ook voor het inlijsten van foto's, posters, objecten. Ook hebben wij een opplakservice. Dit kunnen wij doen met onze rollenwals of met onze vacuumpers. Dat hangt ook af van het op te plakken materiaal / wens.

Op zoek naar een bijzonder en groots aanbod in fotolijsten en papiersoorten? 

Van fotolijst tot foto-afdruk, van passe-partout tot canvas en complete ingelijste fine art afdrukken, bij ons haal je een stukje kwaliteit in huis.

Tevens hebben wij het complete assortiment in huis van STAS ophangsystemen. Professionele ophangsystemen voor elke muur met of zonder verlichting.

Handgemaakte kwaliteit. 

Elke lijst wordt met de hand gemaakt. Afdrukken en canvas afdrukken worden op hoogwaardige materiaal afgedrukt.

Hierdoor hebben onze producten een levertijd van enkele dagen. Je krijgt hiervoor wel een stukje ambacht geheel naar wens. 

Staat je gewenste maatvoering, kleur of materiaal er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen in elke maat leveren. 

Wekelijks hebben wij nieuwe aanwinsten. Wij vullen ons assortiment wekelijks aan met nieuwe producten zoals houten of aluminium lijsten en prachtige framed art. 

In onze lijstenmakerij maken wij al onze producten zelf. Wij maken niet enkel de lijsten maar lijsten ook veel foto's, doeken, batik en objecten in.

Wij doen dit geheel zuurvrij zodat het in te lijsten object  perfect ingelijst is zoals dit hoort. Doordat wij zuurvrije materialen gebruiken wordt het in te lijsten werk niet aangetast en blijft het erg lang goed. 

Wij creëren een micro omgeving als het ware door het zuurvrij inlijsten. 

■Bekijk onze aanbiedingen

■Voor u geselecteerd

■Bekijk onze merken

Lijstenmakerij Fotolijststudio - Leidschendam - Voorburg

Bij ons bent u aan het juiste adres voor lijsten. Hout, aluminium, wissellijsten en cadeaulijstjes. Wij lijsten vakkundig allerlei foto's, prenten, zeefdrukken, giclée, aquarellen, batik en allerlei objecten in. Ook voor het opspannen of verdoeken van borduurwerken. Ook hebben wij diverse glas soorten in huis variërend van Floatglas tot en met Museumglas.

Voor het opplakken of lamineren voor foto's of doeken kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een grote rollenwals en vacuumpers staan waarmee wij elk formaat kunnen opplakken. Met onze vacuumpers kunnen wij zowel koud als warm gebruken.

Wij beschikken in onze lijstenmakerij over een digitaal fotolab met meer dan 40 soorten papier (Hahnemuhle, Canson, Epson, Innova etc) en canvas. Of u alleen foto's wilt afdrukken of enkel een lijst wilt bestellen, het kan allemaal. Wij kunnen ook uw foto's direct voor u inlijsten. 

Op onze site staan de meest voorkomende maatvoeringen, echter kan het zijn dat u een maatvoering zoekt die er niet bij staat maar die wij wel kunnen leveren. Aangezien wij alles zelf maken is alles mogelijk. 

Neem gerust contact met ons op als u een speciale maatvoering of afwijkend product nodig heeft. 

Een op maat gemaakt product met goed advies en goede service. Dat vinden wij belangrijk!

Meer informatie

Bekijk hier enkele filmpjes van ons

Bekijk meer

ideal_logo%20kopie.pngPaypal_logo%20kopie.pngSofortbanking_logo%20kopie.pngBancontact_logo%20kopie.pngHomepay_logo%20kopie.pngAmerican_Express_logo%20kopie.pngVisa_logo%20kopie.pngMastercard_logo%20kopie.pngBelfius_logo%20kopie.pngKbc-Cbc_logo%20kopie.pngSEPA-vooraf-overboeken-logo%20kopie.png