Fotolijst Oker Ivoor 28 mm

Deze serie handgemaakte kwaliteit houten fotolijsten doen exclusief aan en worden alleen bij Fotolijststudio.nl verkocht. 

Houten lijst in de kleur Oker Ivoor met een lijstdikte van 28 mm. Met helder of mat glas, achterwand en ophanging. Een complete lijst dus!

Ook kunt u kiezen voor: ontspiegeld glas en een ruime keuze in: passe partouts

Heeft u foto's die nog afgedrukt moeten worden en ingelijst? U kunt deze direct meebestellen: klik hier voor afdrukken bestellen

In voorraad
Vanaf € 38,05
Inclusief belasting
afmeting
Aantal


Wat zit erbij?

Onze lijsten worden geleverd inclusief 2 mm glasplaat en ophangsysteem (exclusief bevestigingsmateriaal).

Standaard kunt u kiezen uit 2 soorten glas:

  • Helder glas (standaard geselecteerd)
  • Mat glas

Ook hebben wij Anti-Reflectie control glas. AR glas ook wel genoemd. AR glas reduceert reflecties aanzienlijk. AR glas heeft een kleine meerprijs ten opzichte van Helder of Mat glas. 

Als u direct anti reflectie of Image Clear glas wilt meebestellen dan kan dat via deze link: Glas meebestellen

Speciale toepassingen voor Gallery of Musea: 

Indien u Gallery glas (anti-reflectie / ontspiegeld) of Museum glas (98% UV-werend glas) wenst kan dat uiteraard ook.

Kwaliteit en toepassing

Onze lijsten zijn van hoogwaardige kwaliteit die zich kenmerkt door een mooie gouden kleur, een perfecte afwerking en een stevige kwaliteit door gekramde en verlijmde hoeken voor een sterke naadloze hoekverbinding.

Gaat u zelf iets inlijsten of wilt u dit door ons laten verzorgen? Indien u bij ons ook een foto afdruk heeft gekocht en/of een passe-partout, lijsten wij dit kosteloos voor u in.

Maatwerk

Staat de gewenste maatvoering er niet bij? Uiteraard kan het zijn dat u net even een andere maatvoering nodig heeft. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! De getoonde maatvoeringen zijn de meest voorkomende maatvoeringen.

2840302
2019-04-18

Datasheet

Maatwerk
Dit is een op maat gemaakt product en valt niet onder recht van retour.
Verkrijgbaar in afwijkende maten?
Ja

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ontspiegeld glas - Image Clear
In ons assortiment hebben 5 glassoorten waarvan 2 ontspiegeld.  Image Clear (70% UV werend) Reflection Control (45% UV werend) Het glas op deze pagina betreft het Image Clear. Eigenschappen Image Clear:...
Op voorraad
Vanaf € 3,81
Crescent Passe Partout New Port Blue
Een fraaie passe-partout zuurvrij van Crescent Een mooie robuuste Passe-Partout in de kleur New Port Blue - SRM 977 Deze serie van Crescent "SRM" is verkrijgbaar in maar liefst 125 kleuren en standaard 21 maatvoeringen. Mocht u...
In voorraad
Vanaf € 7,05