Foto's zelf uploaden en afdrukken

Voordelig zelf je foto's afdrukken? Je kunt ze bij ons uploaden vanaf je mobiel!

Bij Fotolijststudio.nl kun je je foto's uploaden en laten afdrukken. Wij maken hierbij gebruik van de professionele fotoservice van Mitsubischi's PHOTOPRINTme.

  
Of je nu je foto's wilt afdrukken vanaf mobiel, tablet of laptop, bij Fotolijststudio.nl is dit allemaal mogelijk.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten afdrukpapier en formaten zoals 10 x 15 cm, polaroid en panorama. Met de Click software kun je ook je foto's bewerken zoals filteren en afdrukken in zwart/wit of sepia. 

We bieden tevens de mogelijkheid om collages, kalenders en wenskaarten van je foto's te maken en deze af te drukken.

Na het afdrukken kun je kiezen om je foto's direct te laten leveren aan huis of op te halen bij Fotolijststudio.nl.

Wil je je foto's direct uploaden en meenemen? Ook dat kan. Fotolijststudio.nl heeft een eigen Mitsubishi Kiosk klaar staan waarmee je snel via je SD kaart je foto's kunt laten afdrukken.


Upload hier je foto's

Fine art print laten afdrukken vanaf € 4,25 door Fotostudio.nl

Wij kunnen je foto's afdrukken voor op verschillende soorten papier (glanzend, mat, metallic, etc).

Soms heb je een foto die nog meer aandacht verdient. Wij hebben een uitgebreid aanbod in Fine Art papier. Met Fine Art papier krijgt jouw afdruk meer diepgang en is de weergave nog gedetailleerder dan op regulier fotopapier.

Onze Fine Art papiersoorten hebben bijvoorbeeld een mooie matte uitstraling, een aquarel structuur of een high gloss uitstraling. Wij hebben meer dan 40 papiersoorten in ons assortiment en zijn door de jaren heen een kenniscentrum geworden op het gebied van Fine Art afdrukken. Neem gerust contact met ons op als je advies wilt over het afdrukken van je prints.

Upload hier je Fine Art prints 

Foto's zelf uploaden en afdrukken

Active filters